BAR de groen
 
Bram Kuypers heeft de Bar bedacht en gemaakt zoals hij er nu uitziet.  Het ontstaan van de barruimte is een proces van reageren op de bestaande situatie en toekomstige functie van de ruimte. Bram heeft steeds geprobeerd alleen het uiterst noodzakelijke toe te voegen, zodat er een plek ontstaat die iedereen zich eigen kan maken. 
Het gebruik van de Bar ligt niet vast, er kan heel veel gebeuren; plaatjes draaien, een klein optreden, een gesprek, presentatie of performance. Misschien organiseert Rens een avondje krabben kraken. Of gewoon lekker niks, met een biertje erbij...

23 november 21 tot 02 uur

Krème

Krème
Dj Sema Sober nodigt elke keer een andere DJ uit om met hem samen die avond plaatjes te draaien. Een chille setting, gezellig onder het genot van een drankje.

30 november 18 tot 02 uur

Berndnaut Smilde

Berndnaut Smilde
Diner en daarna in gesprek met Berndnaut Smilde.
Om 18:00 uur gaan we samen aan tafel. Met een prachtige keuze aan smaken.
Daarna (ongeveer 20:00 uur) zal Berndnaut Smilde ons meer vertellen over zijn werk. Bendnaut Smilde maakte onze  prachtige openingstentoonstelling in juni van dit jaar, we kijken daar naar terug maar ook vooruit naar nieuwe projecten  Er is alle gelegenheid om al je vragen aan hem te stellen.
Daarna spelen we de documentaire die Berndnaut aan ons voorstelde: Vivan Las Antipadas.

Diner € 25,- mail ons.
Het gesprek en documentaire is vrij toegankelijk voor iedereen. 

Waar? Wanneer?

Achterkant van het gebouw

Kleine Oord.  Ingang naast het feestaardvarken

openingstijden : donderdag vrijdag en zaterdag 18 - 02 uur


Loading...