IVO3382
 IVO3331

Rondleiding Reserveren

Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten we de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie de Groen. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen.
Op deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel. De rondleiding eindigt in een ruim vertrek, ons atelier.
 

1 dec t/m 30 juni 2019 SETUP.03 DE.GROEN x Museum Arnhem


Rondleidingen op zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag € 7,50 pp (graag betalen met pin). In groepen die niet groter zijn dan 10 mensen lopen we door de collectie en nemen rustig de tijd om bij de werken stil te staan. Je kunt als eenling inschrijven maar ook als groep. Is je groep groter dan 10 of wil je met een groep buiten de door ons voorgestelde tijden dan is de prijs € 90,- per groep van 10 personen. Bel (026-3033455) of mail ons even om dat te bespreken.

Van tevoren of daarna wat eten? Reserveer alvast een plekje in het café (026-3033455).

Aanmelden

Aantal personen (max. 10 personen)
bezet beschikbaar

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Bel ons 026-3033455

Van juni 2017 tot februari 2018 hebben we in onze opstelling, Setup 01, ongeveer 3000 mensen mogen rondleiden. Vanaf maart 2018 tonen wij onze nieuwe Setup 02.
Setup 02 toont niet alleen nieuwe werken maar laat ook een aantal werken uit de eerste opstelling terugkomen. 
Met veel plezier en toewijding hebben we een tentoonstelling gemaakt die uitnodigt om gezien te worden. Als kunstenaars en verzamelaars hebben wij gemerkt dat vertellen over kunst vanuit ons eigen persoonlijke perspectief als bijzonder en inspirerend wordt ervaren. Setup 02 geeft een nieuwe inkijk in onze collectie met nieuwe verhalen en inzichten.
Setup 01 en het vervolg Setup 02 zijn wat ons betreft de start van een toekomstige traditie.

ART FOOD WINE

Twee donderdagen in de maand dekken we een lange tafel en serveren we gerechten om te proeven en te delen. We schenken 2 natuurwijnen om te proberen. Daarna is er een rondleiding door onze collectie.
We gaan in januari weer nieuwe donderdagen plannen. Kijk voor de planning ook op agendadegroen.nl
Het begint altijd om 18 uur kost 42 euro en je moet je wel aanmelden


Loading...