IVO3382
 IVO3331

Rondleiding Reserveren

Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten we de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie de Groen. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen.
Op deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel. De rondleiding eindigt in een ruim vertrek, ons atelier.

Rondleidingen op zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag € 7,50 pp (graag betalen met pin). In groepen die niet groter zijn dan 10 mensen lopen we door de collectie en nemen rustig de tijd om bij de werken stil te staan. Je kunt als eenling inschrijven maar ook als groep. Is je groep groter dan 10 of wil je met een groep buiten de door ons voorgestelde tijden dan is de prijs € 90,- per groep van 10 personen. Bel (026-3033455) of mail ons even om dat te bespreken.

Van tevoren of daarna wat eten? Reserveer alvast een plekje in het café (026-3033455).

Aanmelden

Aantal personen (max. 10 personen)
bezet beschikbaar

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Bel ons 026-3033455

SETUP 01

Deze eerste setup /opstelling is een feest geweest. Al die werken uit te pakken. De laatste jaren hebben we zoveel gesprekken gevoerd, combinaties gemaakt tussen werken, tussen kunstenaars. In deze SETUP 01 proberen we al heel wat uit  maar het was ook een proces van kill your darlings.  De opstelling is echt een tijdsmoment en zal steeds veranderen, dat is het grote plezier.
De start in het atelier, de gesprekken met de kunstenaars, de zoektocht naar dat ene werk dat ons blijft boeien. Dat is voor ons de pure rijkdom. Nu kunnen we die werken een plek geven die ze verdienen dat is geweldig.  Nu we de collectie met zo veel mensen via een rondleiding doorlopen gaat het gesprek verder. Door het kijken naar de werken, en er steeds weer woorden bij te zoeken, ontwikkelen we ons nog steeds. Het is een proces dat we nog maar net begonnen zijn. Er gebeurt met een werk wat er moet gebeuren. Maken, tonen en verwerken.


Loading...