IVO3382
 IVO3331

Rondleiding Reserveren

Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten we de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie de Groen. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen.
Op deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel. De rondleiding eindigt in een ruim vertrek, ons atelier.
 

vanaf 25 augustus 2019 SETUP.04 


Rondleidingen op zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag € 8,00 pp (graag betalen met pin). In groepen die niet groter zijn dan 10 mensen lopen we door de collectie en nemen rustig de tijd om bij de werken stil te staan. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt als eenling inschrijven maar ook als groep. Is je groep groter dan 10 of wil je met een groep buiten de door ons voorgestelde tijden dan is de prijs € 95,- per groep van 10 personen. Bel (026-3033455) of mail ons even om dat te bespreken.

Van tevoren of daarna wat eten? Reserveer alvast een plekje in het café (026-3033455).

Aanmelden

Aantal personen (max. 10 personen)
bezet beschikbaar

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Bel ons 026-3033455

Museum Arnhem en Collectie de Groen presenteren SETUP 03 DE.GROEN x MUSEUM ARNHEM. De privéverzameling van hedendaagse beeldende kunst van DE.GROEN wordt gecombineerd met werken uit de collectie van het museum. Soms navolgbaar maar vaak ook puur intuïtief worden relaties gezocht tussen werken uit beide collecties. Ieder werk staat natuurlijk op zichzelf, maar wie goed kijkt ziet dat de werken soms op onverwachte wijze een zekere verwantschap tonen. Een rondleiding door DE.GROEN is een kleine ontdekkingsreis waarin de werken uit het museum en de privécollectie met elkaar in gesprek gaan.
  
Net zoals we door onze eigen collectie  lopen en werken selecteren voor de SETUP zijn we samen met Mirjam Westen opzoek gegaan in de grote collectie van het museum.
Marjolein de Groen: “In onze verzameling bevindt zich bijvoorbeeld de wolk van Berndnaut Smilde. Het is interessant om zijn ‘Nimbus DE.GROEN’ (2017)  tegenover het werk van Helma Pantus uit de museumcollectie te hangen. Het werk heet ‘Vogels’, maar ik zie een laag hangende wolk. Ik ben benieuwd hoe deze wolk een relatie aangaat met die van Berndnaut Smilde. Het is verrassend om het werk van Janine van Oene naast 2 oude werken van Ad Gerritsen te zien , en zo hebben we nog meer werken uit de museumcollectie gecombineerd met onze verzameling.”Loading...