café de Groen

eten met aandacht

Naast de kunst is er aandacht voor eten. Een bijzondere lunch die lekker lang door kan lopen en over kan gaan in uitgebreide borrel met een goed glas wijn of een bijzonder biertje. We zijn trots op onze bijzonder charcuterie die in de kelders van het gebouw rustig hangen te drogen. Sinds kort hebben we een prachtige moestuin vlak achter ons pand. Begin of sluit af met onze koffie en de geweldige patisserie. Iedere dag verrassen we u graag met iets anders. Op donderdag vrijdag en zaterdag kunt u uitgebreid dineren.
Reserveer een tafel 026-3033455 (kies 2) of mail hier
patTiserie lunch borrel diner
do.vr.za open tot 22 uur
Achter de grote voordeuren zit direct rechts het mooie café. De statige ruimte met een hoog plafond en houten lambrisering is ingericht met een mooie bar. Extra bijzonder is het ruime terras op het voorplein. Een heerlijke plek voor koffie in de ochtend zon, een fijne lunch en een borrel.

Bij café DE.GROEN zijn we op zoek naar uitgesproken smaken en geuren. Goede ingrediënten zijn vanzelfsprekend. Producten worden het liefst gehaald daar waar ze gemaakt worden, op het juiste moment zodat de smaak op z'n best is. Alles huisgemaakt van charcuterie tot patisserie waarbij we herkenbaarheid combineren met creativiteit.  Een scherpe keuze van een paar prachtige wijnen en bieren. Koffie die vol liefde gebrand wordt bij onze achterburen.
 
Chef kok  Rens Pörtzgen
Bedrijfsleider Chantal Artz 
 

openingstijden:
Op do.vr.za zijn we s'avonds open
wo 12-17   do 12-22   vr 12-22   za 11-22   zo 12-17 

 
Uitgesproken Smaken En
Geuren huisgemaakte
charcuterie en patisserie

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Mail of bel ons 026-3033455
Private dinner

Café DE GROEN OPENINGSTIJDEN

Café De Groen is van woensdag t/m zondag geopend
woensdag  12-17 uur
donderdag 12-22 uur
vrijdag       12-22 uur
zaterdag    11-22 uur
zondag      12-17 uur

mail om een tafeltje te reserveren
We zijn te vinden in de binnenstad van Arnhem in het voetgangersgebied. Volg de gemeentebordjes "Rozet kwartier" en dan de bordjes "DE.GROEN kunstcollectie"
Afhankelijk waar u wilt parkeren volgt u de borden voor de Rozetgarage (Langestraat) of Centraal parkeren (Centraal Station). Het is 8 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem.


Loading...