Rondleiding

Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten we de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie de Groen. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen.
Vanuit deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel. Op de tweede verdieping gaat de collectie en de rondleiding verder en eindigt in een ruim vertrek, ons atelier.

OP 04 JUNI, DE EERSTE DAG DAT WE OPEN ZIJN GRATIS RONDLEIDNGEN
WEL HIERONDER INSCHRIJVEN. 

Onze collectie is alleen te zien met rondleidingen. De tentoonstellingen 
op de begane grond zijn vrij toegankelijk.

Rondleidingen op vrijdag zaterdag en zondag  € 6,50 pp  (graag betalen met pin)
In groepen,  niet groter zijn dan 10 mensen lopen we door de collectie en nemen rustig de tijd om bij de werken stil te staan .
Je kunt als eenling inschrijven maar ook als groep.
Is je groep groter dan 10,  bel dan even. 

Van tevoren of daarna wat eten?  Reserveer alvast een plekje in het café (026-3033455)
 
Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Kies eerst uw maand dan klikt u op een wit vakje van uw gewenste moment van de goede dag, daarna kunt u aangeven met hoeveel mensen u wilt deelnemen.

Klik op more voor veel meer mogelijke data.

Aanmelden

Aantal personen (max. 10 personen)
bezet beschikbaar


Loading...