open van 11 tot 18 uur
donderdag dineren tot 23 uur

café de Groen

eten met aandacht

Naast de kunst is er aandacht voor eten. Een bijzondere lunch die lekker lang door kan lopen en over kan gaan in uitgebreide borrel met een goed glas wijn of een bijzonder biertje. We zijn trots op onze bijzonder charcuterie die in de kelders van het gebouw rustig hangen te drogen. Sinds kort hebben we een prachtige moestuin vlak achter ons pand. Begin of sluit af met onze koffie en de geweldige patisserie. Iedere dag verrassen we u graag met iets anders. 
Uitgesproken Smaken En
Geuren huisgemaakte
charcuterie en patisserie

koffie patisserie Lunch borrel

Achter de grote voordeuren zit direct rechts het mooie café. De statige ruimte met een hoog plafond en houten lambrisering is ingericht met een mooie bar. Extra bijzonder is het ruime terras op het voorplein. Een heerlijke plek voor koffie in de ochtend zon, een fijne lunch en een borrel.

Bij café DE.GROEN zijn we op zoek naar uitgesproken smaken en geuren. Goede ingrediënten zijn vanzelfsprekend. Producten worden het liefst gehaald daar waar ze gemaakt worden, op het juiste moment zodat de smaak op z'n best is. Alles huisgemaakt van charcuterie tot patisserie waarbij we herkenbaarheid combineren met creativiteit.  Een scherpe keuze van een paar prachtige wijnen en bieren. Koffie die vol liefde gebrand wordt bij onze achterburen.
 
Gastheer Machiel Kattenbelt en  Chef kok  Rens Pörtzgen 

Het café is open van wo-zo 11:00 tot 18:00 uur
                                     do 11:00 tot 23:00 uur       

 
Private dinner

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Mail of bel ons 026-3033455

Café DE GROEN OPENINGSTIJDEN

Café De Groen is van woensdag t/m zondag geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op donderdag zijn we open tot 23.00 uur en kunt u heerlijk bij ons dineren.
We zijn te vinden in de binnenstad van Arnhem in het voetgangersgebied. Afhankelijk waar u wilt parkeren volgt u de borden voor de Rozetgarage (Langestraat) of Centraal parkeren (Centraal Station). Het is 8 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem.


Loading...