An Arnhemse Uitnacht special!

Dagschotel

Vier kunst en cultuur op vrijdag 25 januari 2019 tijdens de 2e editie van de Arnhemse Uitnacht. Gedurende de hele avond én nacht kun je genieten van diverse evenementen en programma’s verspreid over de binnenstad van Arnhem. Meer dan 200 culturele instellingen, organisaties, liefhebbers, makers en artiesten brengen kunst en cultuur in de cultuurhuizen en in de stad. Ook zijn er workshops in horecazaken en bij winkeliers.

De Arnhemse Uitnacht start met de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem in de Stadhuishal om 17.30 uur en een openingsact op de Markt om 19.00 uur. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

Bij ons konden belangstellenden gratis aan een rondleiding deelnemen. Tot laat in de avond kon men in de kluis genieten van videokunst en was ook de tentoonstelling de hele avond voor publiek geopend.

Natuurlijk was ook deze editie ons café de hele avond open voor mooie gerechten en kleine snacks, alles huisgemaakt.

In de bar: An Arnhemse Uitnacht special!

It's like a lofi-hifi-indieschmindie-techno-global-pop-acid-disco-electro-house-hiphop-wave-bass induced food coma with tasty visuals, on the most delicious night out!

With Chefs de Partie collectiveDJ's (feat. Cheff Solo, DJ Minibarand Gewoon Gi), A sake bar with Karaoke Fever, a video performance by Esmée van den Akker and straight from the kitchen of DE.GROENto the DJ booth: Matthieu Reijnoudt& Thomas Burger!

An Arnhemse Uitnacht special!