Influencer One Night Show

Hester Oerlemans

Een ontmoeting met Hester Oerlemans bij Bar DE.GROEN .
Oerlemans is niet alleen een begenadigd kunstenaar maar ook een gedreven inspirator, doener, organisator en nog veel meer. Iets dat we tegenwoordig vangen onder het kopje INFLUENCER.
Iemand die met haar ideeën en activiteiten binnen de kunsten haar sporen ruimschoots verdiend heeft. Oerlemans woont al 20 jaar in Berlijn maar houdt nog steeds contact
met waar zij begonnen is. Nu als Tutor/Fine Art (BEAR) ArtEZ.

18:00 Interview/gesprek met Hester Oerlemans door Fenne Saedt  
19:00 Performance/tentoonstelling in en rond de kluis
19:30 Pizza eten in de achtertuin
20:00 In en rond de bar een tentoonstelling van de studenten van Hester
Buiten en binnen drinken, eten, praten
21:00 DJ Dante en DJ Esmée
00:00 Einde

-Oerlemans heeft furore gemaakt in de jaren 90 van de vorige eeuw met het kunstenaars initiatief Oceaan in Arnhem.

- Ook organiseerde zij de tentoonstelling “wat de Koningin ook mag zien” waarbij zij het ingezonden maar afgewezen werk van kunstenaars voor de tentoonstelling in het Paleis op de Dam -de Koninklijke Subsidie- bijeenbracht in W139. Zo zorgde Hester ervoor dat de Koningin later ook incognito een bezoek bracht aan deze "Salon des Refusés".

-Eenmaal woonachtig in Berlijn richtte zij de kunstplek en tentoonstellingsruimte Ozean op.

-En legendarisch was haar BAR SLECHT dat zij samen organiseerde met de helaas te vroeg overleden Wilma Sommers. Een pop-up bar avant la lettre bestaande uit winkelkarretjes volgeladen met margarita’s
en als bar de achterklep van de Mercedes Benz van Wilma.

-En wat te denken van de spraakmakende veiling en tentoonstelling van haar eigen werk in Museum Arnhem? Een onorthodoxe methode om haar werk bij de mensen thuis te brengen!

Oerlemans is niet alleen een begenadigd kunstenaar maar ook een gedreven inspirator, doener, organisator en nog veel meer. Iets dat we tegenwoordig vangen onder het kopje INFLUENCER.

Influencer Hester Oerlemans. 
Oerlemans neemt ons mee op een bijzondere avond. Zij leunt daarbij niet op een gelikte powerpoint presentatie. Nee, Oerlemans neemt het ECHTE WERK mee uit Berlijn. Samen met haar studenten van ArtEZ maakt zij een Oerlemans-show, wordt zij ondervraagt door Fenne Saedt en betrekt zij het publiek actief bij de avond. 
Een kunstenaar uit Berlijn, een legende in Arnhem. Nu eenmalig vertoont zij zichzelf en haar werk op deze bijzondere avond.

LET OP: Voor het besloten deel waarin Hester vertelt over haar werk als kunstenaar en influencer zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar.
Inclusief enige PIZZAPUNTEN is de toegangsprijs €7,50. Wie Oerlemans als influencer wil meemaken: KOM. Voor alle anderen, blijf vooral thuis, en hoor later de verhalen over hoe het was!

Er zijn inmiddels geen plaatsen meer beschikbaar voor het eerste deel van de avond!

De show die zij speciaal voor deze avond maakt is vanaf 19.30 uur voor iedereen toegankelijk.
De avond wordt afgesloten in de bar met DJ Dante en DJ Esmée.

In en rond de bar zijn er deze avond werken te zien van de volgende studenten van Hester: Natalia Balabanova, Wija de Boer, Lynn Broertjes, Robin Drexler, Dante van Elburg, Stephanie Engelbrecht, Rianne Gerritsen, Paul Heusinkveld, Jelle van Kuilenburg, Hester Louter, Derk Müller, JungMin Park, Daniela Rodriguez, Zora Sel, Puk Terstal, Jessica Tiemessen, Merel Zonneveld.

Influencer One Night Show