Te gast bij DE.GROEN: OMSTAND

(GAAT NIET DOOR)

Artist talk met Eduards Zarins (Letland)

 Artist talk met Eduards Zarins o.l.v. moderator Fenne Saedt. Zarins, geboren in 1989 in Letland, behaalde zijn BA of Fine Arts in Nederland. Zarins creëert eigen 'omgevingen van vermaak' in video's waarin hijzelf de hoofdrol speelt. Het zijn kleine pareltjes waar 'volop genieten' afgewisseld wordt met 'diepe verontrusting'. 

Tijdens deze avond bij DE.GROEN is zijn gehele video-œuvre te zien en gaat de moderator in gesprek met Eduards. Na afloop is er nog ruimte voor een persoonlijke kennismaking met Eduards Zarins. 

Programma:

– zaal open 19.30 uur

– start programma 20.00 uur

– eind programma ca. 22.00 uur

– naborrel in het café  tot 23.30 uur.

Toegang en coronamaatregelen:

De toegang is gratis. De entree is aan de achterzijdevan het pand, bij de Bar.

Gezien de coronamaatregelen is er plek voor maximaal 50 mensen. Het actuele veiligheids- en hygiëneprotocol van het RIVM is leidend. Kom alleen als je geen corona-klachten hebt. We zijn verplicht om de Corona Check uit te voeren middels de QR code. 

 

OP DE HUID

Momenteel is de video 'Theatre Study-Stage' van Zarins onderdeel van de tentoonstelling OP DE HUID (curated by Jaap Kroneman) bij Omstand, space for contemporary art, aan de van Oldenbarneveldtstraat 92A te Arnhem. Nog te zien t/m 28 nov. 2021, elke vrij-, zater-, en zondag van 12-17 uur.

Te gast bij DE.GROEN: OMSTAND