MaidenTrip 2023

Ro Smit en Sam Tromp

MaidenTrip 3 & 4

Ro Smit en Sam Tromp


 

Maidentrip is de overkoepelende titel voor vier solopresentaties van net afgestudeerde studenten van ArtEZ in Arnhem en de HKU in Utrecht. Het gaat hier om studenten van de afdeling vrije kunst. Maidentrip alweer voor de derde keer. Vier compacte soloshows. Drie keer op rij Maidentrip, van een traditie is nog geen sprake maar het begint er wel op te lijken.

Ook dit jaar was het weer een plezier om de graduates van ArtEZ en de HKU te bezoeken. Een tocht langs de graduates van deze twee academies is een uitputtingsslag in positieve zin, niet alleen is er heel veel te zien maar de jonge kunstenaars hebben over het algemeen ook veel te vertellen over hun werk.

De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en zo hier en daar worden je ogen geopend voor iets nieuws. Dat nieuwe hoeft niet speciaal een werk te zijn maar kan ook een gedachte of houding zijn van de jonge kunstenaar.

We kozen voor Ro Smit en Ajna Lörincz van ArtEZ (BEAR) en Sam Tromp en Caja Boogers van de HKU !!! Geweldig trots om hun werk te laten zien.

MaidenTrip 1 & 2

Ajna Lőrincz

Ajna Lőrincz

Caja Boogers

Caja Boogers

MaidenTrip 3 & 4

Ro Smit

Ro Smit

Sam Tromp

Sam Tromp

MaidenTrip 2023