SETUP.07

Dit is de  7e SETUP van onze collectie.

Reserveer een plekje in de rondleiding

10 euro

welkom in ons huis. Dit is niet het huis waarin wij wonen. Geen woonkamer, keuken of slaapkamer. In dit deel van ons huis zie je alleen maar kunst. Wij hebben het nadrukkelijk niet over een museum. Het is -alweer- de zevende opstelling van werken uit onze collectie.
Dit keer zijn er zo’n vijftig werken te zien. Variërend van schilderijen en tekeningen tot ruimtelijke werken en video’s. Grote en kleine werken en soms een minuscuul werkje. Wel geven de werken in de zalen en de kamers zoveel mogelijk ruimte. Alleen in de laatste kamer zijn veel kleine werkjes te zien die uitnodigen om “op de hand” te bekijken, van dichtbij. 
Tijdens de rondgang gaan wij het werk niet uitleggen. Misschien zetten we het werk in een context met een anekdote of geven we hier en daar duiding. We hopen natuurlijk dat we met elkaar in gesprek gaan over het werk, over kunst of over het verzamelen van kunst. 
Schilderijen, beelden, video’s, installaties of wat dan ook, zij geven ons de vrijheid om er iets van te vinden en uiteindelijk bepaald iedereen zelf wat hij of zij ziet. Dat is het mooie van kunst, er word je niets opgelegd, geen mening, geen oordeel. Kunst spreekt zich hooguit zwijgend uit. 
Veel plezier!
Marjolein de Groen en Peter Jordaan

DSC00378
DSC00396
DSC00440
DSC00442
DSC00377
DSC00423
reserveer
SETUP.07