Nimbus DeGroen kl 1

Rondleiding Reserveren

Vanuit het atrium leiden het trappenhuis en de lift naar de privé-vertrekken op de eerste verdieping. Met een persoonlijke rondleiding in kleine groepen laten we de collectie graag zien. Dit is het hart van Collectie de Groen. Hoge ruimtes, lange gangen, grote vertrekken en kleine kabinetten zijn bijzonder geschikt om de kunst in privé-sfeer tentoon te stellen.
Op deze verdieping is er ook een mooi zicht op de lichtkoepel. De rondleiding eindigt in een ruim vertrek, ons atelier.
 

Op dit moment:  SETUP.04 


Rondleidingen op zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag € 8,00 pp (graag betalen met pin). In groepen die niet groter zijn dan 10 mensen lopen we door de collectie en nemen rustig de tijd om bij de werken stil te staan. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt als eenling inschrijven maar ook als groep. Is je groep groter dan 10 of wil je met een groep buiten de door ons voorgestelde tijden dan is de prijs € 95,- per groep van 10 personen. Bel (026-3033455) of mail ons even om dat te bespreken.
Op 15maart 2020 gaan onze prijzen voor de rondleing met 1 euro omhoog (9 euro pp en 105 euro per privé groep)

Van tevoren of daarna wat eten? Reserveer alvast een plekje in het café 
of bel tijdens openingsuren (026-3033455).

Neem een bewijs (kopie of op telefoon) van uw boeking van de rondleiding mee en u krijgt op die dag 10% korting op uw lunch- of diner-gerecht.

Aanmelden

Aantal personen (max. 10 personen)
bezet beschikbaar

private dining

Wil je iets bijzonders organiseren voor een groep (tussen 15 á 30 mensen) dat kan . We organiseren graag een bijzondere middag of avond voor jullie met rondleidingen en heerlijk eten op een bijzondere plek in het gebouw.

Na de rondleiding is er voldoende gespreksstof voor een lange avond.
Mooie volle tafels met het beste dat onze chefkok maakt, samen delen en proeven.

We doen dit voor bedrijven maar ook voor privé groepen. Bel ons 026-3033455

Begin september 2019 gaat DE.GROEN open met SETUP.04 met veel nieuw werk in de collectie. Het afgelopen jaar hebben we een aantal mooie werken kunnen toevoegen aan de collectie.
In onze nieuwe rondleidingen zullen we ze met veel plezier en een zekere trots aan jullie laten zien.
Bijvoorbeeld de film 'Nightfall van Jeroen Eisinga '. Deze film die ongeveer een uur duurt kan in zijn geheel bekeken worden in onze nieuwe videoruimte. Eisinga heeft in de afgelopen 20 jaar een aantal filmische juwelen en juweeltjes gemaakt. 'Nightfall' is zijn laatste film. 
De Rotterdamse kunstenaar van Duitse afkomst Johannes Langkamp heeft in opdracht van DE.GROEN een site specific werk gemaakt. Een in alle eenvoud traag voortbewegend werk.
Naast deze werken hebben we meer goeds aan onze collectie toegevoegd. Een nieuw fijn schilderij van Ide André. Een knikkerbaan van Chantal van Lieshout. Puffy Bags van Willem de Haan. Een stukje maan, mars en aarde van de Belgische Julien de Fauw. Van Thijs Linssen hebben we sinds kort het werk 'Eternal Sunset' een real-time computer simulatatie. Een epoxy-werk en een autoruit van Arash Fakhim en het prachtige maar dramatische werk ‘Flip Flops’, een kleine verzameling afgedragen teenslippers, van de in Berlijn woonachtige Hester Oerlemans. 

Grote verandering in SETUP.04 is de permanente videoruimte. Deze professioneel ingerichte ruimte biedt de mogelijkheid om video’s uit de collectie volledig tot hun recht te laten komen. De video’s zijn alleen aan het slot van een rondleiding te zien.
Rede genoeg om nu alvast een rondleiding te reserveren.Loading...